In Información general

El passat dimarts 16 de gener a les 15.30h, va tindre lloc al saló d’actes del nostre centre una xerrada formativa per a famílies sobre el control parental dels dispositius mòbils, xarxes socials i determinades plataformes en línia a les quals poden accedir els seus fills i filles.

La xerrada s’ofereix dins del Pla Director del Ministeri de l’Interior per a la millora de la convivència i seguretat als centres educatius i els seus entorns. Des de el col·legi San José HHDC pensem que és un tema d’interés per a tots, per açò es va convidar a tots els pares i mares que vulgueren assistir.

…………….

El pasado martes 16 de enero a las 15:30h, tuvo lugar en el salón de actos de nuestro centro una charla formativa para familias sobre el control parental de los dispositivos móviles, redes sociales y determinadas plataformas en línea a las cuales pueden acceder sus hijos e hijas.

La charla se ofrece dentro del Plan Director del Ministerio del Interior para la mejora de la convivencia y seguridad en los centros educativos y sus entornos. Desde el colegio San José *HHDC pensamos que es un tema de interés para todos, por esto se invitó a todos los padres y madres que quisieran asistir.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search