In Información general, Primaria

Portem el teatre musical a les nostres aules!

Al col·legi San José la finalitat que perseguim en introduir el teatre musical en el currículum del nostre centre és aconseguir que els alumnes adquirisquen elements bàsics de la cultura, que desenvolupen hàbits d’estudi i de treball, així com preparar-los per a la seua incorporació a estudis posteriors i per a la seua inserció laboral. A més, es pretén que els alumnes es formen en oratòria  i comunicació .

Aquest projecte l’està portant endavat l’alumnat de 5é de primària i el producte final serà la posada en escena del musical “El Llibre de la Selva”, que és el llibre que estan llegint tots els cursos enguany per a les Tertúlies Literàries Dialògiques, i que representaran al juny en La Casa de la Cultura, per a tots els qui desitgeu acudir.


¡Llevamos el teatro musical a nuestras aulas!
En el colegio San José, la finalidad que perseguimos al introducir el teatro musical en el currículo de nuestro centro es lograr que los alumnos y alumnas adquieran elementos básicos de la cultura, que desarrollen hábitos de estudio y de trabajo, así como prepararlos para su incorporación a estudios posteriores y para su inserción laboral. Asimismo, se pretende que los alumnos/as se formen en oratoria  y comunicación .
Nuestro producto final será la puesta en escena del musical “El Libro de la
Selva”, que es el libro que están leyendo en todos los cursos este año para las tertulias literarias, y que representarán en junio en La Casa de la Cultura, para todos los que deseéis acudir

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search