In Información general

Al col·legi San José de La Pobla de Vallbona obrim de nou les portes per tots vosaltres!

Ahir vam donar la benvinguda al curs 2022-23 d’una manera molt especial i presentàrem a l’alumnat i les seues famílies el lema d’enguany, “APROXIMA’T! És temps de trobada”, que ens convida a apropar-nos a l’altre per a seguir creixent com a persones, construint harmonia i brodant els fils de la fraternitat.

En aquest inici de curs, a més, vam rebre la visita dels personatges del clàssic literari que ens acompanyarà enguany: “El mag d’Oz”! Així, ens vam trobar al pati amb un espantaocells, un lleó, un home de llanda i amb Dorothy, que seguien junts un camí de rajoles grogues…cap a Oz! Potser el camí no siga fàcil, però de segur que compartiran experiències que els faran créixer, aprendre i, sobretot, els faran adonar-se’n que amb la companyonia dels altres ho poden tot!

Com a fidels seguidors del somni de Mare Micaela, tenim l’oportunitat de fomentar valors com l’amor, l’amistat, el perdó, la solidaritat o la companyonia… Us convidem a compartir amb nosaltres esta nova aventura i a sumar-vos a l’alegria de treballar pel col•legi que tots desitgem.

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search