In Información general
Us compartim ací la secció Divertijocs d’aquesta setmana que proposa l’Ajuntament, les infografies estan publicades per ordre, i emfatitza la tèmatica en el post: els Dinosaures!.
Tots el Divertijocs es mantenen actius i els podeu fer en quan apleguen a les vostres mans, i si els haveu fet inviteu a participar als vostres amics i companys.
Tamé podeu enviar-nos la data del vostre aniversair o de algun familiar, amics o coneguts que vulgueu i li farem una felicitació en la tv local de part de tot el poble, animeu-vos.
Per a fer els jocs mes accesibles per a tots i en especial als que no disposen d’impressora a casa, podeu recollir les infografies impreses en les papereries, El Raco, Papereria Tica i Gràfiques 74, les podeu agafar gratuïtament, divertiu-vos fent els jocs i feu particips als pares, després ho fotografieu en el mòbil i les envieu ve per e.mail  a:  aviva@lapobladevallbona.es o per washap  al tel 687629227 indicant el nom i la edat.
Així construirem la història del cofinament a la Pobla de Vallbona, en quan puguem farem una festa i se entregaran premis a totes les persones que han volgut participar.
Per qulsevol dubte dirigiu-vos a:
    Agència de Promoció del Valencià         Lídia Julio Camps     Contacte: 96 276 00 50 (ext.601)
Regidoria de Cultura                              José Mª Contelles     Ajuntament de la Pobla de Vallbona
    Avinguda de Colón, núm. 93 (46185).
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search